Bonkinio Opublikowano 30 Czerwca 2023 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Cześć od kilku dni na dwóch moich Note 8 Pro oraz Note 8, nie ma możliwości pobrania nic z Google Play. Pojawia się "Oczekuje" i albo nic się nie dzieje albo zaczyna ściągać i przestaje po około 90-95%. Dzieje się tak zarówno na WIFI oraz na danych pakietowych. Do tego jest problem z wczytywaniem się filmów na You Tube. Próbowałem wszystkich możliwych zabiegów typu: czyszczenie pamięci Sklepu Play, wymuszanie zatrzymania itp. Problem wystąpił w tym samym czasie na 3 telefonach, proszę o jakieś porady co jeszcze oprócz hard resetu mogę zrobić? Pozdrawiam serdecznie :)
Netoper Opublikowano 30 Czerwca 2023 Opublikowano 30 Czerwca 2023 A na jakim romie to się dzieje?Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Bonkinio Opublikowano 1 Lipca 2023 Autor Opublikowano 1 Lipca 2023 Na moim Note 8 Pro - 12.5.7.0. stabilna, na drugim Note 8 pro jest 12.5.15.stabilna, teraz jeszcze na żony telefonie też zaczęły się jaja z sklep play i yt, ona rownież użytkuje Note 8 Pro w wersji 12.5.7.0.stabilna, natomiast na Note 8 jest wersja 12.5.12.stabilna
dzik Opublikowano 1 Lipca 2023 Opublikowano 1 Lipca 2023 To chyba jakiś poważniejszy problem bo mam to samo na 7 telefonach ( różnych producentów i różnych romach). @Bonkinio nie masz przypadkiem internetu z Orange ( światłowód)?
Bonkinio Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Opublikowano 2 Lipca 2023 No właśnie mam neostradę od Orange, a także abonament od nich wraz z netem mobilnym
Rekomendowane odpowiedzi