Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka. 

Jak namieszałem ze stawianiem posta w tym miejscu to przyniosę pasa i położę się brzuchem na kolanku.

Do rzeczy. Nie wiem czy ktoś z was posiadał nokie 3310, miałem ich masę, bardzo modne były "tuningi" w tamtych czasach takie jak możliwość wgrania gry z innego tel lub stworzenie prowizorycznego wirusa SMS, ale do czego dążę?! Miałem również zmienione wszystkie nazwy systemowe zamiast "wiadomosci" miałem sciepa, zamiast "usuń" "wyp****ol"itd, itd. Może nie tak drastycznie ale zastanawiam się czy jeżeli np w xposed framework z modułem takim jak customizeUI będą działać mi poprawnie wywoływane rzeczy. Dokładnie zastanawiam się czy np jak zmienię "ustawienia" na "pietruszka" lub "usuń" na "covid" to czy telefon cokolwiek wywoła bo nie ma komendy pietruszka czy covid. A może to działa jakoś inaczej? Ogólnie chciałbym zmienić nazwy wszystkie takie jak: szczegóły, usuń, kopiuj, przenieś i wszystko inne co ci przyjdzie do głowy. Jest to możliwe w wyeliminowaniem ryzyka? 

Może są inne programy z modułami magiska które to potrafią?

Też nie jestem przekonany czy jestem odpowiednią osoba do takich mocnych modyfikacji 😅