stachmen Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 Witam Zakładam temat, bo podobnego wątku nie znalazłem. Proszę o przeniesienie w razie potrzeby. Jak w temacie, rom MIUI 14.0.23.1.30.DEV. Jest root, przez Magisk delta, LSposed i CustoMIUIzer 14. (Android 13, MIUI 14) W pewnym momencie zauważyłem, kiedy chciałem odsłuchać nagranie dłuższej rozmowy, że niektóre rozmowy mają zaledwie kilka-kilkanaście sekund a same rozmowy trwały np. kilka, kilkanaście minut. Zdarza się to losowo i nie wiem od czego zależy, bo nie zauważyłem żadnej prawidłowości. Niektóre rozmowy, nagrywają się prawidłowo, nawet te dłuższe. Aplikacje: Telefon i Dyktafon, mają nadane wszystkie uprawnienia, autostarty, bateria-bez ograniczeń. Miał ktoś podobny przypadek? Da się to naprawić? Jednym z powodów przejścia z globala na MIUI Polska, była możliwość nagrywania rozmów. Pozdrawiam
skay77 Opublikowano 3 Marca 2023 Opublikowano 3 Marca 2023 Przed chwilą sprawdzałem jakość nagrania rozmowy ale na 14.0.12 około 2 min , jakość dobra też mam customizer więc problem może być w twojej wersji lub wyłącz customizer na 2 dni i nagrywaj wtedyDon't drink and root 2201122G
ra-dio Opublikowano 14 Marca 2023 Opublikowano 14 Marca 2023 Niestety u mnie ten sam problem z nagrywaniem...
Rekomendowane odpowiedzi