Popski Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie, Mam pewien problem ze swoim telefonem ( 1,5 roku użytkowania ). Po rozładowaniu telefonu bateria nie chce się naładować ( betria miała 20% pojemności kiedy podłaczyłem do ładowarki i wyszedłem z domu ) , telefon nie wstaje. Nie mam zapasowej baterii aby podmienić ( problem w tym, że baterie do MI2S już nie są dostępne co mnie zniesmaczyło delikatnie i jestem o niewielki krok od nerwicy ). Jak uratować telefon ? Bateria w telefonie, mruga czerwona lampka dość szybko. Pozdrawiam Popski Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez Popski
kulig007 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Poczekaj jeszcze trochę. Jak swego czasu rozładowałem mooocno Mi2s, musiałem czekać, aż sam wstanie. Czerwona dioda również szybko mrugała. A i baterie są chyba dostępne na XFS. W całkiem przyjemnej cenie. Mi4 / sMIUI / Tapatalk 1
Popski Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witam ponownie, kulig007 agencie Ty, miałeś racje. Na XFS fakt są, musiałem przeoczyć. Jak człowiek podkur***iony to wszystko w okół jest w stanie doprowadzić do białej gorączki. Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi