kamikazze2 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Witam serdecznie. Dwa dni temu kupiłem POCO M3. Od razu chciałem zrobić to co na każdym telefonie czyli odblokowywać + TWRP + pixel experience. Niestety mam problem z którym się męczę już parę godzin. Przeszukałem internet wzdłuż i wszerz ale nie znalazłem odpowiedzi. Chodziło o to że nie mogę zalogować się do konta Xiaomi. Po wpisaniu id/mail/numer i hasła dostaje komunikat: Wystąpił błąd po stronie serwera, poczekaj minute lub dwie i spróbuj ponownie. Chciałem zaktualizować ROM Telefon aktualnie jest na MIUI Global 12.0.11 i chce pobrać OTA do 12.5.10. Po pobraniu i próbie aktualizacji mam komunikat: Coś poszło nie tak. Poczekaj chwilę i spróbuj ponownie. To samo przy wybraniu paczki ręcznie. Kiedy jakiś ogólny problem z serwerami? Logowałem się przez przeglądarkę i nie było żadnego problemu. Edytowane 4 Grudnia 2022 przez kamikazze2
Mocny4N Opublikowano 4 Grudnia 2022 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Na konto Xiaomi logujesz się po WI-FI czy po danych mobilnych u mnie jak się loguje za każdym razem na konto musze wpisać sms który wysyła xiaomi , pixel experience co to za wynalazek ?
kamikazze2 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2022 Próbowałem i tak i tak. Żaden sposób nie działa ciągle komunikat. Pixel experience to port ROMu z pixela https://download.pixelexperience.org/
Rekomendowane odpowiedzi