Kiszka Opublikowano 21 Listopada 2022 Opublikowano 21 Listopada 2022 Cześć To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość i wsparcie doświadczonych forumowiczów redmi note 7 => Zepp => BIP U Pro Wszystkie zgody na dostęp do danych telefonu w aplikacji ma przyznane a mimo to podczas połączenia telefonicznego na zegarku nie wyświetla się dane osoby dzwoniącej ani numer tel. Przy SMS podpis kontaktu wyświetla się bezbłędnie. Telefon z redmi note 5 przy połączeniach tel. wyświetla dane osoby poprawnie. Zakładam że blokuje przesył tych danych jakieś oprogramowanie telefonu. Poradzicie jak rozwiązać ten problem. Pozdrawiam
Kiszka Opublikowano 26 Listopada 2022 Autor Opublikowano 26 Listopada 2022 0 wsparcia ? Nikt nie ma pomysłu?
Netoper Opublikowano 28 Listopada 2022 Opublikowano 28 Listopada 2022 Spróbuj zainstalować modowanego zeppahttps://geekdoing.com/forums/amazfit-zepp.56/Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Kiszka Opublikowano 4 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2022 Tak to też już zrobiłem, problem leży w oprogramowaniu tel. Z innymi telefonami Xiaomi redmi note 5, redmi note 11, działa bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi