Martyna1 Opublikowano 12 Listopada 2022 Opublikowano 12 Listopada 2022 Hej. Mam problem. Brak powiadomień dźwiękowych danego kontaktu. Wszystkie ustawienia przejrzałam. Teoretycznie dźwięk ustawiony. Reszta działa a jeden kontakt nie ma dzwieku sms
Netoper Opublikowano 12 Listopada 2022 Opublikowano 12 Listopada 2022 Usuń kontakt, restart fona i wprowadź kontakt ponownie, może wtedy zaskoczy.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 12 Listopada 2022 Opublikowano 12 Listopada 2022 Plik dźwiękowy który chcesz przypisać do kontaktu wsadziłaś do folderu ringtone?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Martyna1 Opublikowano 12 Listopada 2022 Autor Opublikowano 12 Listopada 2022 Dźwięk jest ten sam co do innych kontaktów. Przy innych działa a tu nie nic nie slychac
Netoper Opublikowano 12 Listopada 2022 Opublikowano 12 Listopada 2022 Moment, ten dźwięk ustawiłaś w ustawieniach globalnych czy indywidualnie dla każdego kontaktu?masz go zapisanego w folderze ringtone?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Martyna1 Opublikowano 13 Listopada 2022 Autor Opublikowano 13 Listopada 2022 Ten dźwięk jest ogólny. Przy każdym kontakcie. Przy innych działa normalnie a przy jednym nie działa w ogóle. Żaden dźwięk przy smsie
Rekomendowane odpowiedzi