Zuzka_Anonimowa5 Opublikowano 22 Października 2022 Opublikowano 22 Października 2022 Cześć! Szukam pewnego motywu którego nie potrafię znaleźć, nie wiem czy został usunięty czy poprostu zmieniono jego nazwę, czy może źle go wyszkuję i używam złych kluczy wyszukania. Mam nadzieję że mi pomożecie! Motyw używałam kiedyś na telefonie ale musiałam go zersetować, gdy telefon skonfigurowałam na nowo i zalogowałam się w aplikacji "motywy" to w moim koncie na liście pobranych motywów i tapet nie było tego motywu który prędzej używałam Opis motywu (jeżeli ktoś zna nazwę, proszę o napisanie!!!) Cechował się pastelowymi kolorami i chyba miał coś związanego z kotami. Dokładny kolor to beż i trochę brązu. Na pierwszej stronie ekranu głównego był bardzo ładny pastelowy zegar. Do tego ikonka baterii miała różne kolory(pastelowe kolory tęczy)!Na dole oznaczyłam obraz który jest bardzo podobny do tapety która w tym motywie była, pastelowa beżowa z plamami i liniami. Słowa kluczowe które używałam żeby zaleźć motyw: Pastel, Beige, Cat, Caffee Proszę o pomoc! To dla mnie bardzo istotne żeby znaleźć ten motyw... Pozdrawiam! - Zuzanna
Rekomendowane odpowiedzi