wojtas68 Opublikowano 11 Października 2022 Opublikowano 11 Października 2022 (edytowane) Witam koleżanki i kolegów. Mam taki oto problem. Po którejś tam aktualizacji MIUI zniknął mi motyw (jeden z 2 fabrycznych), który posiadał taki wyraźny zegar na ekranie blokady. jako okularnik bardzo go lubiłem... Nie wiecie może jak to "odkręcić", albo skąd pobrać taki motyw? Poza tym, kiedy pobieram jakiś motyw z zasobów aplikacji "motywy", to kiedy chcę zmienić tapetę na ekranie blokady otrzymuję komunikat, że motyw posiada niestandardowy ekran blokady i użycie tej tapety spowoduje powrót do ekranu standardowego.... Pomożecie? Nie mam i nie zamierzam robić nic z systemem, bo się na tym nie znam. Edytowane 11 Października 2022 przez wojtas68 dadane zdjęcia
uremytoy Opublikowano 16 Października 2022 Opublikowano 16 Października 2022 Styl zegara możesz zmienić w ustawienia> ekran blokady> styl zegara na ekranie blokady. Być może zmieniłeś czcionkę i ta którą używasz nie obsługuje pogrubienia Wysłane z mojego SHARK KLE-H0 przy użyciu Tapatalka
wojtas68 Opublikowano 25 Października 2022 Autor Opublikowano 25 Października 2022 "Styl zegara na ekranie blokady", to nie to - zawsze mam takie cienki zegar. Problem tkwi chyba w znikniętym motywie... I jak to naprawić.
Rekomendowane odpowiedzi