leszekcce Opublikowano 17 Lipca 2022 Opublikowano 17 Lipca 2022 Witam. Posiadam hulajnogę Xiaomi Pro 2 odblokowaną. Gdy dodam ją do oryginalnej aplikacji to wszystko jest ok do czasu zamknięcia aplikacji. Po zamknięciu aplikacji muszę z niej hulajnogę usunąć i dodać ponownie bo inaczej się z nią aplikacja nie połączy. Czy da się coś z tym zrobić ?
Netoper Opublikowano 17 Lipca 2022 Opublikowano 17 Lipca 2022 Wyczyść pamięć podręczną aplikacji, odinstaluj ją, i ponownie zainstaluj.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
leszekcce Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Opublikowano 17 Lipca 2022 43 minuty temu, Netoper napisał: Wyczyść pamięć podręczną aplikacji, odinstaluj ją, i ponownie zainstaluj. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Nic to nie daje.
leszekcce Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Opublikowano 17 Lipca 2022 Próbowałem na kilku telefonach i to samo.
XTeK Opublikowano 20 Lipca 2022 Opublikowano 20 Lipca 2022 Oryginalnej czyli ? Mi home? Jeżeli to nie poleca jej nikt, nie posiada jakiś ciekawych funkcji a możliwość aktualizacji do najnowszego softu daje jedynie wolniejszą jazdę i blokadę na modyfikacje. Polecam usunąć z niej hulajkę aby ktoś przy kupnie nie miał problemów z powiązaniem oraz odinstalowanie jeżeli jest nie potrzebna do innych celów.
Rekomendowane odpowiedzi