Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Nie działa mi internet od operatora... nie ma znaczenia czy to jest roaming czy nie. Próbowałem już kilka razy rozwiązania z forum, ale bez sukcesu. Wydaje mi się że robię wszystko tak jak jest napisane w rozwiązaniu w poście niżej... Ale dalej nic... Proszę może Macie jakiś pomysł?!

Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A co to znaczy że nie działa? Nie łączy się w ogóle czy niby jest połączony ale nie ma internetu? Sprawdzałeś czy APN jest poprawny? Zapewne tu leży problem

Opublikowano

...może się nie wypowiedziałem szczegółowo... Chodzi o to, że niby dane się włączają ale nie otwiera się żadna strona... Pewnie to wina tych apn-ów... dlatego próbowałem sposobu z forum ale nie pomogło... przywracanie ustawień fabrycznych też kicha...

Opublikowano (edytowane)

czy mozesz wysyłać MMS ? TAk spradzisz, czy masz włączoną transmisję danych.

tu lista wszystkich APN dla PL

http://wiki.apnchanger.org/Poland

Możesz też mieć wyłączoną transmisję u operatora. Sprawdz w innym urządzeniu kartę SIM, czy możesz używać internetu.

Edytowane przez acy
Opublikowano

...napiszę tak... Cały problem był po stronie operatora... Sprawdziłem kartę sim na innym telefonie i problem nie zniknął... Zadzwoniłem do PLAY-A... zresetowali mi ustawienia i transmisja danych chula jak wcześniej... Dzięki za pomoc... Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...