Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po 10 latach mam zamiar wymienić stary projektor ACERa. Zastanawiam się nad Xiaomi na przykład takim:

[global version] xiaomi mijia ultra-short throw laser projector 6500 lumens wifi miui tv android support netflix official amazon prime video google assistant bluetooth 3000:1 full hd alpd 4k supported Sale - Banggood.com-arrival notice

Problem w tym co chińczycy wypisują ( i nasze portale ) o jasności tych projektorów: raz 6500 ANSI w innym miejscu 2000 ANSI

Czy ktoś w forum może się podzielić wrażeniami ?

Ogólnie 5 kzł. to nie jest jakaś cudowna oferta. Za ta kasę naprawdę w kraju da sie kupić markowy projektor stąd mam wątpliwości czy warto.

Opublikowano

mi 4K

Świeży zakup, ale jestem bardzo zadowolony. Szukałem czegoś, co da mi duży obraz z laptopa i daje radę.

Android TV nie ma Netfliksa, ale to tylko chwilowe. Okazało się, że jest, tylko schowany i wyłączony.
Dało się uruchomić (https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comments/o1tdec/mi_4k_laser_projector_vs_netflix/).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Projektor przyszedł. Okazało się że to model global MJJGYY02FM - czyli ten sam co oficjalnie sprzedawany w Polsce.

Za tydzień - dwa napiszę recenzję jeśli będzie zainteresowanie