EwelinaP Opublikowano 22 Marca 2021 Opublikowano 22 Marca 2021 Witam wszystkich. Jestem posiadaczą Redmi Note 9 , wersja MIUI Global 12.0.5. Na początku powiem, że to jest zapasowy telefon na kartę i uzywam go głównie do smsów, sporadycznie dzownię a całą zabawę w necie obsługuję Wifi. Problem polega na tym, że dane mobline sa wyłączone. W zakładce "uzycie danych" plan ustwawiłam na 0 MB, "po wykorzystaniu planu danych" - ostrzegaj i wyłącz dane mobline". Mimo tego "coś" nadal konsumuje dane - sa to ilośc w kB ale przy telefonie na karte to jest istotne ( w ciągu miesiąca pożera mi to 10-20 zł) W "użycie danych" wszystkie aplikacje mają wyłączone dane mobline oraz dane w tle, natimiast mam tu 2 ikony (usunięte aplikacje i przenośny hotspot (wyłączony) przy których jest informacja "brak danych". Proszę o pomoc gdzie sprawdzić co konsumuje te dane dzięki, pozdrawiam
Netoper Opublikowano 22 Marca 2021 Opublikowano 22 Marca 2021 A nie jesteś przypadkiem w Plusie? Bo u mnie nawet jak telefon jest wyłączony, i to taki który nie ma modemu , plus twierdzi że korzysta z danych komórkowych.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
EwelinaP Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Opublikowano 22 Marca 2021 Nie, mam telefon na karte w Orange
Rekomendowane odpowiedzi