Xayen Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Witam. Od 3 dni jestem posiadaczką Xiaomi Redmi Note 8 Pro ale z tego co zauważyłam telefon ma bardzo słabe wibracje w trybie cichym, w poprzednim telefonie Redmi 4X było słychać sam dźwięk wibracji gdy leżał na łóżku w Note 8 Pro nawet i tego nie słychać nie mówiąc już o tej lekkiej wibracji.. W związku z czym poszukuje aplikacji która ma w sobie możliwość ustawienia spersonalizowanych wibracji do powiadomień aplikacji. Znalazłam jedną apkę którą da się to zrobić nazywa się Vibrons - ale ma jeden minus, ustawiając swoją wibracje nie mamy dźwieku... Czy ktoś może polecić jakąś aplikacje tego typu ?
Netoper Opublikowano 24 Stycznia 2021 Opublikowano 24 Stycznia 2021 No ale w trybie cichym przecież nie ma dźwięku... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Xayen Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2021 Owszem nie ma, ale tą aplikacją ustawiałam w trybie normalnym z dzwonkami, wtedy była sama wibracja już dźwięku nie było
Rekomendowane odpowiedzi