Wetxxx Opublikowano 23 Stycznia 2021 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Hej, Parę dni temu nagle mój oczyszczacz przestał być widoczny w Google Home. Drugi oczyszczacz Mi Pro jest dostępny i działa bez problemu, mogę nim głosowo sterować. Zauważyłem, że jak wejdę w opcje Udostępnij urządzenie/Konto Xiaomi (numer telefonu) wyświetla się - moim zdaniem prawidłowo: Uprawnienia udostępnionych urządzeń tj. 1) Możliwe do sterowania 2) Tylko przeglądaj W przypadku drugiego mojego oczyszczacza Mi 3H po wejściu opcje Udostępnij urządzenie/Konto Xiaomi (numer telefonu) pojawia się Udostępnij dla Konta Mi Mi 3H i ramka do wpisania: e-mail/telefon/ID konta MI Stąd sądzę, że problem leży po stronie braku możliwości udostępnienia urządzenia. Czy u Was jest podobnie, proszę o feedback. Oczywiście napisałem do serwisu Xiaomi, ale upłynęło za mało czasu. Może coś odpiszą lub naprawią problem.
Wetxxx Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2021 Czy ktoś ma ten sam model oczyszczacza i mógłby sprawdzić czy jest widoczny w aplikacji Google home? Wystarczy w aplikacji Google Home nacisnąć + potem Skonfiguruj urządzenie potem Obsługiwane przez Google i potem dodać Mi Home Oczyszczacz powinien się dodać do aplikacji. Proszę o wrzucenie screena z Google Home. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi