Bohunnnn Opublikowano 11 Stycznia 2021 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Witam Posiadam telefon Poco x3 i smartwaha huawei wath gt1 Urządzenia łączą się ale potem niestety podczas połaczenia nie wyswietla sie ono na zegarku, działa to przez chwile tylko wtedy jak włącze aplkacje zdrowie, ale tylko przez chwilę.... Czy ma ktoś podobne problemy??? W ogóle mało które urządzenia on widzi.. proszę o pomoc pozdrawiam
Przemek S. Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Witam Mam to samo na Mi 10T Lite + Huawei GT wczoraj np. whatsapp i wiadomości przychodziły dziś już nie. Zdrowie ustawione na autostart oraz wyłączone oszczędzanie baterii oraz w opcjach programistycznych wyłączona optymalizacja MIUI. Wszystkie aktualizacje Telefonu i aplikacji wgrane najnowsze.
aanonimowy48 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zainstaluj starsza wersja apk od smartwocza
Przemek S. Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Bez sensu instalować starszą aplikację do smartwatcha skoro to wina telefonu. Zresetowałem ustawienia huaweia oraz odinstalowałem wszystko z telefonu. Ponownie zainstalowałem i 1 dzień wiadomości whatsaap i zwykłe działały. Na drugi dzień już nic nie działa. To nonsens że telefon blokuje wysyłanie wiadomości na zegarek
aanonimowy48 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Może była jakaś aktualizacja u mnie było czasami że po aktualizacji apki nie działało coś
Rekomendowane odpowiedzi