Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, miałem w dolnym, stałym menu na każdym ekranie 5 ikonek. Przypadkowo wyrzuciłem chroma, teraz mam 4 ikony i nie mogę nic z tym fantem zrobić. Nie mogę dorzucić piątej ikony. Sprawdzałem w ustawieniach ekranu i mam 5x6. Jakieś rady? Telefon to mimix3 z MIUI global 12.0.2.0

IMG_20201212_151256.jpg

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pedromix napisał:

Witam, miałem w dolnym, stałym menu na każdym ekranie 5 ikonek. Przypadkowo wyrzuciłem chroma, teraz mam 4 ikony i nie mogę nic z tym fantem zrobić. Nie mogę dorzucić piątej ikony. Sprawdzałem w ustawieniach ekranu i mam 5x6. Jakieś rady? Telefon to mimix3 z MIUI global 12.0.2.0

Jeśli masz poco launcher, to zmień rozmiar icon, poukładaj co i jak, a potem zwiększ ewentualnie do tego rozmiaru co był. Sorry nie doczytałem jaki masz telefon. Pokombinuj ze zmianami ikon.

Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez mrosi
Dodaj jeszcze z pół strony wątku pustych wierszy...
Opublikowano
17 godzin temu, ewelinka4141 napisał:

Posępne się, nie chcący ruszyłam z tamtad Chrome i nie mogę go tam spowrotem upchać :-x:cry:

Ok mi się jednak udało. Może i u Ciebie zadziała. Musiałam zmniejszyć rozmiar ikonek na najmniejsze czyli u mnie to rozmiar XS, później zrestartować telefon przytrzymując przycisk podglasniania i włączania przez chwilę do restartu, kiedy telefon się włączył to mogłam normalnie wrzucić tam piątą ikonkę

Opublikowano
Ok mi się jednak udało. Może i u Ciebie zadziała. Musiałam zmniejszyć rozmiar ikonek na najmniejsze czyli u mnie to rozmiar XS, później zrestartować telefon przytrzymując przycisk podglasniania i włączania przez chwilę do restartu, kiedy telefon się włączył to mogłam normalnie wrzucić tam piątą ikonkę
A o czym wcześniej pisałem jak nie o zmniejszaniu, ikon

Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka