grosjean Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Witam. Przesiadłem się ostatnio na MIUI V6 na moim Redmi. Mam problem z klawiaturą TouchPal. Moze ktoś z was z niej korzysta. Za nic nie moge aktywować podpowiedzi słów ze słownika użytkownika. Kopie słownika mam wykonaną na karcie SD. Nie działa ani przywracanie, ani podpowiedzi w czasie pisania. Dodam że w MIUI V5 działało wszysytko idealnie.
Cake Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Miałem ten problem na mi2s po tym jak po upadku padło mi pół dotyku. Nie udało mi się tego naprawić.Reinstalowałem apke i też nic.
Numb Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Przerzuć kopię z SD na wewnętrzną, Kitkat nie daje apkom dostępu do SD.
grosjean Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Mam pewien postęp. Miałem również backup wykonany przez apkę systemową MIUI. Przywróciłem dane tylko tej aplikacji (wykonane na MIUI V5) i podpowiedzi działają. Nie działa natomiast dodawanie nowych słów. Problem rozwiązany. Instalkę apk należy dodać do katalogu system/app Po restarcie konfiguracja i wszystko działa. Edytowane 1 Maja 2015 przez grosjean
Rekomendowane odpowiedzi