MaciekR Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Do sprzedania w perfekcyjnym stanie smartfon Xiaomi Mi4 WCDMA. Posiada on 64gb wbudowanej pamięci. Jestem pierwszym właścicielem, od nowości nałożone na ekran szkło hartowane nillkin. Od nowości noszony najpierw w nillkinie, a teraz w protective shell case. .Stan telefonu wręcz idealny, w zestawie wszystkie akcesoria. Pudełko, instrukcja, ładowarka z polską przejściówką, kluczyk do otwierania kieszonki. Dodatkowo dorzucam mibanda z pudełkiem oraz ładowarką. Telefon kupiony w grudniu 2014r, u A4Y, jest na niego jeszcze 8-miesięczna gwarancja. W telefonie zainstalowany miui w wersji V6 soft 5.1.30. link do aukcji allegro http://allegro.pl/xiaomi-mi4-wcdma-64gb-jak-nowy-gwar-miband-i5283269797.html Cena 1650zl
Numb Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Twój wątek nie spełnia zasad wzoru, który obowiązuje w dziale giełda.Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Numb Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda.Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym.
Rekomendowane odpowiedzi