Estavan Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Marisa Kernel Kernel nastawiony jest na wydajność i pozwala wykorzystać pełną moc naszego urządzenia. Z góry uprzedzam, że optymalizacja pracy na baterii nie jest dla autora ważna, więc zużycie może wzrosnąć. Działa idealnie na MIUI stable jak i beta. Wymagania: Odblokowany bootlader i dostęp do TWRP. Magisk - musi być zainstalowany przed wgraniem kernela przez TWRP. Kernel umożliwia nam również OC ekranu. Dostępne są odświeżania: 60 hz (domyślne) 66 hz 69 hz 72 hz 75 hz Aby użyć jednego z nich wystarczy dodać do końca pliku wybraną liczbę np MarisaKernel-72fps.zip czy MarisaKernel-66fps.zip i wgrać ponownie przez TWRP. Download Kanał aktualizacji (telegram) - https://t.me/s/marisakernel Kanał wspracia (telegram) - https://t.me/joinchat/Hq-uYlkG32S4LSSDLMMDnQ PS. Dla przypomnienia nazwa kodowa dla Mi9T Pro/Redmi K20 Pro to Raphael
marcinj6 Opublikowano 10 Września 2020 Opublikowano 10 Września 2020 A dziala fod na tym kernelu?Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Estavan Opublikowano 11 Września 2020 Autor Opublikowano 11 Września 2020 @marcinj6Działa i to już od dawien dawna. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
ziomal_1313 Opublikowano 11 Września 2020 Opublikowano 11 Września 2020 Przy instalacji coś trzeba dograć. Lub wyłączyć. Czy można bezpośrednio wgrać
Estavan Opublikowano 11 Września 2020 Autor Opublikowano 11 Września 2020 @ziomal_1313Wystarczy posiadać wcześniej Magiska. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1
xpx Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Działa na najnowszym MIUI POLSKA z 30.12 opartym na android 11? Jeśli nie to jaki kernel działa z moden 75hz? Sam sobie odpowiem na pytanie. Kernel na a11 działa znakomicie, niestety tylko pierwsza beta poprawnie dodaje obsługę 75hz Pozdrawiam Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez xpx
Rekomendowane odpowiedzi