damo69 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam. Uradowany faktem aktualizacji gry Hearthstone na smartfony, spieszno pobrałem grę z Google Play. Gra pobrała się bez problemów, tak samo zainstalowała. Przy pierwszym uruchomieniu pobierają się dodatkowe pliki (bądź rozpakowują). I tutaj pojawił się problem. Aplikacja instaluje się w pamięci telefonu. Tak samo dane gry. Przy pierwszym uruchomieniu pasek postępu nie doszedł do końca bo pojawił się komunikat o braku miejsca. Pytanie mam jedno. Czy dane gier (albo tej konkretnej gry) można przenieść na pamięć USB (tak to jest ujęte w ustawieniach)? Niestety nigdzie tego znaleźć nie mogłem... Sprawa tyczy się telefonu MI2S, MIUI v6, 5.4.10 na androidzie 5.0.2. Aktualnie grę zmuszony byłem odinstalować. Pojawił się komunikat, że telefon ma zbyt mało wymaganej pamięci do obsługi innych aplikacji.
Numb Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dane aplikacji można backupować kopią MIUI.
damo69 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Problem nieaktualny po przeprowadzeniu procedury: http://miuipolska.pl/mi2mi2s-instalacja-miui-6-na-androidzie-5-0/
Numb Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi