matti.94 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Opublikowano 17 Czerwca 2020 (edytowane) Czesc zakupilem osttnio drukarke hp 107w niestety nie mogę jej tak połączyc by drukować z telefonu poprzez udostepnik-drukareczke sie klika i powinno wyszukac drukarke i drukowac ale niestety raz wyszukuje raz nie czesto pokazuje ze drukarka niedostepna, na 40 prob raz mi sie udalo wydrukowac szybko klikając bo jak zwlekam chociaz na sekunde to zaraz drukarka niedostepna... powie mi ktos o co chodzi i jak to skonfigurowac? przez aplikacje hp smart normalnie da sie drukować ale znajdowanie plików w tej apce to porazka wiec chce to robic systemowa aplikacja gdy próbuje się polaczyc i znalezc w polaczenia i udostepnianie dodaj drukarke. Wyszukuje mi ją laczy laczy i musze cos potwierdzic ale na drukarce tylko 3 przyciski i zaden bez reakcji... potem aplikacja mysli i mysli i szuka drukarki i mogla by pewnie szukac az bateria wyzionie ducha Dodam ze dziewczynie dziala ma ten sam telefon jedynie co to wersje aplikacji bufor wydruki i domyslne uslugi drukowania ma w wersji 9 a ja mam 10 i nie da sie usunac aktualizacji ktoś pomoże coś na to? Edytowane 17 Czerwca 2020 przez matti.94
saataniel Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Może to https://support.hp.com/pl-pl/document/c04615809
matti.94 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2020 Probowałęm juz tego kilka razy. Powiedzcie mi jak wrócic do starszej wersji aplikacji systemowej, nie mam opcji odinstaluj aktualizacje
Rekomendowane odpowiedzi