Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czesc zakupilem osttnio drukarke hp 107w

niestety nie mogę jej tak połączyc by drukować z telefonu poprzez udostepnik-drukareczke sie klika i powinno wyszukac drukarke i drukowac ale niestety raz wyszukuje raz nie czesto pokazuje ze drukarka niedostepna, na 40 prob raz mi sie udalo wydrukowac szybko klikając bo jak zwlekam chociaz na sekunde to zaraz drukarka niedostepna... powie mi ktos o co chodzi i jak to skonfigurowac?

przez aplikacje hp smart normalnie da sie drukować ale znajdowanie plików w tej apce to porazka wiec chce to robic systemowa aplikacja 

gdy próbuje się polaczyc i znalezc w polaczenia i udostepnianie dodaj drukarke. Wyszukuje mi ją laczy laczy i musze cos potwierdzic ale na drukarce tylko 3 przyciski i zaden bez reakcji... potem aplikacja mysli i mysli i szuka drukarki i mogla by pewnie szukac az bateria wyzionie ducha

Dodam ze dziewczynie dziala ma ten sam telefon jedynie co to wersje aplikacji bufor wydruki i domyslne uslugi drukowania ma w wersji 9 a ja mam 10 i nie da sie usunac aktualizacji ktoś pomoże coś na to?

Edytowane przez matti.94