aismen Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 Korzystam z aplikacji UNMS UBNT w celach służbowych, niestety po aktualizacji do MIUI 11 aplikacja nie działa prawidłowo. Nie widzi prawidło urządzenia U-Installer Wgrałem stary MIUI 10 i wszystko działa poprawnie. Poproszono mnie o więcej szczegółów Aktualnie MIUI 10.5 - 9.9.3 - Aplikacja UNMS działa prawidłowo Przy wersji MIUI 9.11.21_v11-10 problemy z aplikacją. Opis Problemu: Po połączeniu wifi do urządzenia U-Installer, aplikacja UNMS która go obsługuje nie rozpoznaje tego właśnie urządzenia. Jest z nim połączona i nic poza tym. Telefon to MI MIX 2S.
aismen Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Opublikowano 23 Listopada 2019 18 minut temu, dzidexx napisał: https://community.ui.com/questions/Wifiman-Discovery-not-working-in-android-10/777da50a-e971-4f69-a266-1ac1e32980ea Wifiman i UNMS To są dwie różne aplikacje. Owszem można podciągnąć ze to ten sam producent i coś mu nie wyszło.
aismen Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Opublikowano 23 Listopada 2019 14 minut temu, dzidexx napisał: Chodziło mi o "brak dostępu do adresów MAC" w Androidzie 10. Napisałem osobny wątek na ubnt.com Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi