MaxPrime Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi4 WCDMA 64GB Biały/WhiteOpis: Do sprzedania posiadam jak nowego, Xiaomi Mi4 WCDMA z pamięcią 64 GB zakupionego dnia 02.09.2014. Telefon jest bardzo zadbany od początku noszony w etui. Od nowości nałożona folia na ekran dedykowana do Xiaomi - aktualnie folia matowa zaprojektowana przez 3mk. Ogólnie zadbany telefon. W skład zestawu wchodzą: - Xiaomi Mi4 WCDMA 64 GB Biały/White - Oryginalne słuchawki Xiaomi Piston (Srebrne) - MiKey - Miband w kolorze czarnym - na opasce widoczne ślady użytkowania rysy. - Etui Silikonowe X-Line - Oryginalne etui Minimalistic Protective Shell Case Blue/Niebieskie (Standard Protective Shell) - Oryginalne etui silikonowe Mi (Soft Case) - Szkło hartowane Nillkin dedykowane dla Mi4 (kupione i nawet nie użyte) - MiFrame - Oryginalna Folia ochronna na wyświetlacz Mi4 (ta chińska z ibuygou) - 7 szt. - Folia ochronna 3mk Solid - stworzona przez 3mk na podstawie przesłanej przeze mnie folii do Mi4 - to samo tyczy się folii matowej 3mk, która umieszczona jest na wyświetlaczu - Pudełko i instrukcje do telefonu - Ładowarka XiaomiCena: 1 600,00 zł - nie wysyłam za pobraniemKontakt: [email protected] Mogę przesłać zdjęcia na maila bądź zamieścić je tutaj jeżeli zaistnieje taka potrzeba Zdjęcia poniżej (więcej mogę przesłać na maila): Edytowane 11 Lutego 2015 przez MaxPrime
Numb Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni.<br /><br />Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi