biper78 Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 Witam, Mam problem ze słuchawkami Xiaomi Redmi Airdots a mianowicie po kilku dniach użytkowania zauważyłem ze jedna z nich ( prawa) ciszej gra niż druga. Obie naładowane na max. Co może być przyczyną? Czy ktoś miał już taki przypadek?
grosz213 Opublikowano 24 Października 2019 Opublikowano 24 Października 2019 Miałem taki problem, tylko że z lewą słuchawką. Zacząłem od zdjęcia gumek i delikatnego wyczyszczenia filtra szczoteczką do mycia zębów oraz umycia gumek. Następnie zresetowałem całkowicie słuchawki ("zapomnij" je w telefonie, następnie włóż do pudełka, wyjmij je z pudełka, przytrzymaj przycisk na obu słuchawkach jednocześnie. Najpierw powinny zacząć migać na biało, następnie zamrugać na biało-różowo, trzymaj dalej aż do ponownego zamrugania na biało-różowo, następnie włóż do pudełka. Następnie wyjmij prawą z pudełka, połącz z telefonem, wyjmij lewą i dołącz ją do prawej). No i prawidłowo włóż do uszu. Serio niewielkie przestawienie w uszach i niemalże nie słyszysz nic ze słuchawki.
Zielony 123 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Wystarczy przeczyścić siateczkę pod gumką szczoteczką do zębów i zrobić reset
Rekomendowane odpowiedzi