Konradoo Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Witam . Mam od kilku dni mi 2 lite, niestety nie mam dźwięku przychodzącego SMS i nie wiem co mam dalej zrobić ,w ustawieniach powinno wszystko grać
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Nie miałeś aktualizacji Android czy MIUI? Jeśli tak to Twardy Reset wypada zrobić.
Konradoo Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Miałem wczoraj właśnie robiłem ,czyli muszę ustawienia fabryczne ?
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Po jakieś grubszej aktualizacji, zalecany Twardy Reset, zresztą w większości sprzętów się tak robi @Konradoo.
Konradoo Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, irek6311 napisał: Po jakieś grubszej aktualizacji, zalecany Twardy Reset, zresztą w większości sprzętów się tak robi @Konradoo. Jestem ciemny i to bardzo ,co to znaczy twardy restart ? Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez Konradoo Wiadomości what's ul czy Gmail są z dźwiękiem tylko wiadomości SMS
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Wyłączasz fona, trzymasz - od głośności i przycisk włączania fona do Loga, jak nie kumasz dalej to Google i YouTube > filmik
Konradoo Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, irek6311 napisał: Po jakieś grubszej aktualizacji, zalecany Twardy Reset, zresztą w większości sprzętów się tak robi @Konradoo. Jestem ciemny i to bardzo ,co to znaczy twardy restart ? Niestety nic nie pomogło
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Aplikacje ze sklepu Google Play, do muzyki czy zarządzania danymi (pliki), mają opcję ustawiania dżwięku telefonu, spróbuj tym sposobem rozwiązać problem
rock'n'rolla Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @irek6311 weź lepiej przestań udzielać takich porad. @Konradoo na pewno masz ustawione dźwięki w aplikacji SMS? Jak poniżej.
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Zakładam że użytkownik sprawdza w ustawieniach, to coś pokazał @rock'n'rolla, wyluzuj Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez Gość
rock'n'rolla Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 55 minut temu, irek6311 napisał: Zakładam że użytkownik sprawdza w ustawieniach, to coś pokazał @rock'n'rolla, wyluzuj Taaa i każesz mu jakieś resety robić. Może jeszcze wipe dla pewności?
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Nie dziw się, ja głównie w Windows siedzę, tam co rusz OS się sypie, trzeba przywracać/ naprawiać i instalować tego Windowsa, na Linuks mam mniej roboty, chyba że użytkownik nadgorliwy i zamiesza w partycjach, tak odnośnie tematu/ problemu, wcześniej miałem tylko Motorole, nie było problemów, Xiaomi mnie zaskakuje, sporo problemów i MIUI, które polubiłem, ale też nie jest bez wad, nic już ie każę autorowi tematu, zrobi co zechce.
Rekomendowane odpowiedzi