Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie miałeś aktualizacji Android czy MIUI? Jeśli tak to Twardy Reset wypada zrobić.

Opublikowano

Po jakieś grubszej aktualizacji, zalecany Twardy Reset, zresztą w większości sprzętów się tak robi @Konradoo.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, irek6311 napisał:

Po jakieś grubszej aktualizacji, zalecany Twardy Reset, zresztą w większości sprzętów się tak robi @Konradoo.

Jestem ciemny i to bardzo ,co to znaczy twardy restart ?

Edytowane przez Konradoo
Wiadomości what's ul czy Gmail są z dźwiękiem tylko wiadomości SMS
Opublikowano

Wyłączasz fona, trzymasz -  od głośności i przycisk włączania fona do Loga, jak nie kumasz dalej to Google i YouTube > filmik ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, irek6311 napisał:

Jestem ciemny i to bardzo ,co to znaczy twardy restart ?

Niestety nic nie pomogło 

Opublikowano

Aplikacje ze sklepu Google Play, do muzyki czy zarządzania danymi (pliki), mają opcję ustawiania dżwięku telefonu, spróbuj tym sposobem rozwiązać problem ;) 

Opublikowano (edytowane)

Zakładam że użytkownik sprawdza w ustawieniach, to coś pokazał @rock'n'rolla, wyluzuj  ;)

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie dziw się, ja głównie w Windows siedzę, tam co rusz OS się sypie, trzeba przywracać/ naprawiać i instalować tego Windowsa, na Linuks mam mniej roboty, chyba że użytkownik nadgorliwy i zamiesza w partycjach, tak odnośnie tematu/ problemu, wcześniej miałem tylko Motorole, nie było problemów, Xiaomi mnie zaskakuje, sporo problemów i MIUI, które polubiłem, ale też nie jest bez wad, nic już ie każę autorowi tematu, zrobi co zechce.