Ada$ Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) Witam, być może w złym miejscu założyłem temat dlatego od razu przepraszam i proszę o przeniesienie go do odpowiedniego działu. Wracając do tematu, chciałbym przejść z GLOBALA na MIUIPolska dlatego wszedłem na zakładkę Pobierz MIUI - Instalacja MIUI. Następny krok to 0. Sprawdzenie odblokowania bootloadera - odblokowanie bootloadera i tu pojawia się informacja o konieczności założenia konta na Xiaomi (https://account.xiaomi.com). Niestety mimo kilku prób konta nie udało mi się utworzyć! Proszę o info co zrobić aby zarejestrować się na tym koncie . Ps. myślałem też o zleceniu odblokowania poprzez MICENTER i tu pojawia się taka info - jeśli posiadamy konto na forum miuipolska.pl/forum to na formularzu prosimy dopisać nick z forum, a podczas składania zamówienia na instalację softu zaznaczyć "Mam kupon" i wpisać kod kuponu "miuipolska" - skad wziąć ten kupon i do czego uprawnia? Edytowane 19 Lipca 2019 przez Ada$
skay77 Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Musisz czekać swoje albo sprawdź starszą wersję mi unlock musisz na konto mi.com tam tworzysz konto Wysłane z mojego Oppo Reno przy użyciu Tapatalka
Ada$ Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Opublikowano 19 Lipca 2019 Ale jak długo trzeba czekać i co z tym kuponem (edytowałem post)
Rekomendowane odpowiedzi