mayday79 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witam. Od dwóch dni jestem posiadaczem telefonu i ogólnie było by wszystko ok gdyby nie jedna kwestia, a mianowicie : - telefon nie chce włączyć się po tzw power off ...albo ja nie potrafię tego zrobić. Naciskanie na klawisz "power" nic nie daje.Jedyne co działa to wyjęcie baterii i wtedy startuje. Chciałem też przetestować włączanie i wyłączanie o określonych porach - ale telefon nie włączył się o określonej godzinie. Jakieś sugestie ?
Numb Opublikowano 24 Stycznia 2015 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Po przytrzymaniu powinien normalnie się włączyć. Jeśli tego nie robi, może to być coś fizycznego. Zrób kopię i spróbuj MiFlash.
mayday79 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dziękuję za odpowiedź. Włączyłem teraz telefon normalnie..."bez pomocy baterii" - przytrzymałem jakieś 10-15 sekund power. Będę obserwował sytuacje, nie często przecież wyłącza się telefon "zupełnie". Funkcja wyłączania o wyznaczonej godzinie działa, włączanie niestety nie. Działa ta funkcja na najnowszej wersji Miui ?? ( mam zaktualizowany system do MIUI 5.1.23)
Rekomendowane odpowiedzi