slawecki Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam, mam problem z aplikacja endomondo, a mianowicie podczas treningów można było sobie odpalić bezspośrednio z apki endomondo aplikacje muzyka i słuchać muzyczki, która potem była wyświetlana w historii treningów. Czy wersja Miui V6 tego nie obsługuje? klikam w endo na ikonkę muzyki, ale jej nie odpala - kompletnie nic się nie dzieję. Ma ktoś podobnie? Odinstalowanie apki jak i jej czyszczenie nic nie daję. Gdyby ktoś wiedział o co chodzi byłbym wdzięczny.
keiw Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Z systemową faktycznie nie działa, ja mam zainstalowaną apkę PlayerPro Music Player: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbig.playerpro&hl=pli z nią działa.
slawecki Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 Z systemową faktycznie nie działa, ja mam zainstalowaną apkę PlayerPro Music Player: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbig.playerpro&hl=pli z nią działa. Hmmm zainstalowałem PlayerPro Music, odpala ją z endomondo, ale niestety w historii treningów nie widać muzyki (czego słuchałem). U Ciebie wszystko działa???
keiw Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Sprawdziłem tylko, czy kliknięcie wywoła aplikację. Ja nie biegam z Mi3 - jest za duży. Mam zegarek biegowy a czasami biorę (na dłuższe wybiegania, dla bezpieczeństwa) Samsunga Galaxy S3 - jest mniejszy. Słuchawki mam bardziej "poręczne do biegania" - Sony NWZ-W273. Lista wyświetlana w Endomondo akurat dla mnie jest zbędna. Jeżeli ci na tym zależy, to musisz chyba porobić eksperymenty z aplikacjami - wyżej masz już propozycję. Edytowane 22 Stycznia 2015 przez keiw
slawecki Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Sprawdziłem tylko, czy kliknięcie wywoła aplikację. Ja nie biegam z Mi3 - jest za duży. Mam zegarek biegowy a czasami biorę (na dłuższe wybiegania, dla bezpieczeństwa) Samsunga Galaxy S3 - jest mniejszy. Słuchawki mam bardziej "poręczne do biegania" - Sony NWZ-W273. Lista wyświetlana w Endomondo akurat dla mnie jest zbędna. Jeżeli ci na tym zależy, to musisz chyba porobić eksperymenty z aplikacjami - wyżej masz już propozycję. Hej, tak właśnie uczynię. Dzięki wszystkim za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi