pacmann Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam. Mam taki problem, że co jakiś losowy czas telefon nie daję się odblokować. Twierdzi, że czujnik zbliżeniowy jest zasłonięty. Potrafi być ok przez 2 dni, a potem nagle muszę odblokowywać przez kombinacje "vol +" + "cofnij". Po kilku do kilkunastu próbach odblokowania problem znika i za jakiś czas wraca. Początkowo myślałem, że ma to związek z "brudem - mazami" na ekranie ale nie. W momencie wystąpienie problemu nie pomaga czyszczenie ekranu. Dodatkowo problem wystąpił już również na świeżo wyczyszczonym ekranie. Czy ktoś z was spotkał się z podobnym problemem. Wiem, że mogę wyłączyć funkcję sprawdzania stanu czujnika w ustawieniach ale nie o to chodzi.
pacmann Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 Folie nie, szkło "Nillkin" ale czujnik jest całkowicie odkryty.
m4ci3k_sz Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Folie nie, szkło "Nillkin" ale czujnik jest całkowicie odkryty. Musisz skalibrować czujnik, w dialerze wpisz *#*#miui#*#* (T9) i włącz kalibrację czujnika zbliżeniowego 1
pacmann Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Musisz skalibrować czujnik, w dialerze wpisz *#*#miui#*#* (T9) i włącz kalibrację czujnika zbliżeniowego o dzięki wielkie za podpowiedz, sprawdzę to. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez pacmann
arcadioush Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ale jak w dialerze wpisać litery? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
m4ci3k_sz Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ale jak w dialerze wpisać litery? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka 6484 w t9 to MIUI
arcadioush Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Aaaaa, to zmienia postać rzeczy Dzięki. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
pacmann Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2015 Przeprowadziłem kalibrację i na razie wygląda jak by miało być dobrze. Ale nie zapeszam bo były już okresy po jeden dwa dni kiedy było wszytko ok.
m4ci3k_sz Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Przeprowadziłem kalibrację i na razie wygląda jak by miało być dobrze. Ale nie zapeszam bo były już okresy po jeden dwa dni kiedy było wszytko ok. Powinno być ok, u mnie nie ma problemów z czujnikiem od sylwestra po kalibracji
Rekomendowane odpowiedzi