lulek35 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witajcie, czy ktoś z Was gra w tą grę na swoich urządzeniach Xiaomi? Ja mam spory problem na Mi-4. Po kilku minutach zaczyna się wieszać, wyłączają się różne funkcje i nie daje się grać. Oprogramowanie: najnowszy v6 PS: Acid wiem, że ta gra to zło Ale powiedź to mojej żonie..Chciałem jej kupić ktoryś xiaomi, bo się jej spodobał, ale jak zobaczyła, że jej gra się wiesza to najgorszy telefon na Świecie... A chciała redmi note'a. Może mógłby ktoś na redmi note zainstalować tą grę i chwilę pograć....? Będę mega wdzięczny.
lulek35 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 Forumowicze pomóżcie....szczególnie zalezy mi na sprawdzeniu w redmi note...bo takiego chciałbym żonie zakupić...ale bez testu nie mam pozwolenia
avish Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Kurde faktycznie ja mam ten sam problem na mi4. Ścina się gra i trzeba ją wyłączyć. Na redmi 1s na MIUI 5 działa bez zarzutu. Może to wina MIUI 6? No nic. Życzę wytrwałości
Rekomendowane odpowiedzi