Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

tak przegladam ten Redmi 1s i szukam i szukam i znaleźć nie mogę..Chodzi mi o to gdzie mozna zmienic przykladowo kolor ikonek na gorze bo jesli dam tapete dosc jasna to ich nie widac gdyz sa biale. Przegladajac motywy to zmieniaja sie tylko w sumie ikonki a kolor zostaje ten bialy....Jest jakas mozliwosc zmiany koloru ?

I 2gie pytanie podepnę od razu.....jak usunac pogode tzn stan pogody i temperature poniżej zegara. Zatrzymalem dzialanie pogody w ustawieniach a temperatura i tak zostala (nawet sie nie aktualizuje)

Edytowane przez skyman
Opublikowano

1.Tego koloru nie zmienisz . Chyba że jakoś da się przez xposed i odpowiedni moduł, ale nie mam pojęcia, czy DZIAŁA na 1s.

2. Musisz wyczyścić dane dostawcy pogody albo samej aplikacji. Nie pamiętam już dokładnie, bo ja mam to domyślnie usunięte.

Mi2s powered by sMIUI

Opublikowano (edytowane)

Ok, dzieki...moze ktos poratuje a jesli nie to szkoda a co do pogody to wyczyscilem dane i wylaczylem i dalej temperatura i stan pogody wystepuje. W sumie ta pogoda jest zbędna bo i tak jest bledna. Przykladowo 2 dni temu u mnie w mieście bylo pochurno i koło 0 stopni a pokazywalo ze bezchmurnie i -2 takze...

Edytowane przez skyman
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli chodzi o zmianę koloru, to WSM + MI-tools da radę. Sprawdzone na romie v45.

Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW

Edytowane przez osekltd
Opublikowano

Juz po Twoim pierwszym poscie myślę, czy czasem nie chodzi Ci o zmianę widgetu z zegarkiem na taki bez pogody?

chyba o to mi chodzi bo na chińskim sofcie miałem normalnie i kompletnie mi jest to nie potrzebne, bo i tak źle pokazuje tą pogodę.

Co do ikonek to pokombinuje cos :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...