Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W wersji 4.12.12 ekran i podświetlenie przycisków po zrobieniu czegokolwiek gasły, a po chwili telefon się restartował. Wgrałem nawet miui V5, ale problem nie zginął, nawet przez początkowy przewodnik nie można przejść. Mam wrażenie, że zaczęło się to po podłączeniu wczoraj telefonu do ładowania.

Cokolwiek można z tym zrobić, czy pozostaje tylko serwis ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Za pierwszym razem pomogło naładowanie telefonu do 100%, lecz dzisiaj problem powrócił i znowu pojawił się po podłączeniu telefonu do ładowarki. Przy dotknięciu  czegokolwiek ekran gaśnie, lecz telefon dalej działa. Co ciekawe po podłączeniu słuchawek telefon działa normalnie, lecz problem pojawia się jedynie przy próbie zrobienia zdjęcia z lampą błyskową i przy włączeniu latarki.

Ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną? Ładowarka oczywiście jest oryginalna.

Nakręciłem film z problemem.

Słaba jakość bo nagrywane starym galaxy ace, lecz nie mam teraz nic innego pod ręką.

View My Video

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Okazało się, że coś nie tak było z baterią, głośnikiem i lampą błyskową. Możliwe, że po podłączeniu do ładowania jakieś zwarcie wystąpiło, bo to dziwne, że wszystko naraz się zepsuło. Więc jakby ktoś miał podobne objawy to może wiedzieć co go czeka.

Temat można zamknąć!

Edytowane przez aQua
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...