Romarius Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Hej, orientuje się ktoś może w etui do Xiaomi Redmi Note 4G - tak żeby było pancerne? Niestety ale o Love Mei naczytałem się dużo złego - telefon się nagrzewa, nie słychać rozmówcy itp itd.
m4ci3k_sz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Niestety, pancerne tylko Love Mei. A tak na co dzień to chyba wystarczy jakieś combo/hybrid z aliexpress+szkło
arcadioush Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Hej, orientuje się ktoś może w etui do Xiaomi Redmi Note 4G - tak żeby było pancerne? Niestety ale o Love Mei naczytałem się dużo złego - telefon się nagrzewa, nie słychać rozmówcy itp itd. Bzdura. Testuję teraz Love Mei na iPhone 4S i żadnych nieprawidłowości nie zauważyłem. Ochrona doskonała, żadnych zakłóceń. Tylko telefon zrobił się 5x cięższy. Ale coś za coś. Wysłane przez Mi3W by Tapatalk
Romarius Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 Bzdura. Testuję teraz Love Mei na iPhone 4S i żadnych nieprawidłowości nie zauważyłem. Ochrona doskonała, żadnych zakłóceń. Tylko telefon zrobił się 5x cięższy. Ale coś za coś. Wysłane przez Mi3W by Tapatalk Jesteś w stanie to normalnie do ręki wziąc i rozmawiać przez telefon czy wchodzi to do kieszeni? Długo już używasz?
m4ci3k_sz Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jesteś w stanie to normalnie do ręki wziąc i rozmawiać przez telefon czy wchodzi to do kieszeni? Długo już używasz? On ma na ip4s a nie na redmi note
darer Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Te pokrowce wyglądają trochę jak cerata na stole. Za 2 lata tel będzie wyglądał pięknie jak się go wyjmę z kondona ale i tak będzie warty 100zl a porysowany 90 ... Takie przemyślenia. Ale sam też w gumiaku noszę.
m4ci3k_sz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Te pokrowce wyglądają trochę jak cerata na stole. Za 2 lata tel będzie wyglądał pięknie jak się go wyjmę z kondona ale i tak będzie warty 100zl a porysowany 90 ... Takie przemyślenia. Ale sam też w gumiaku noszę. Za dwa lata telefon warty 100? Chyba mówimy o różnych telefonach
madden Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Za dwa lata telefon warty 100? Chyba mówimy o różnych telefonach Myślisz, że mniej? mój Mi2s kupiony 2 lata temu za 1200 zł dziś na allegro poszedłby za jakieś maks 250-300.. Czyli za 1/4 wartości. Note teraz jest za 800? 1/4 z 800...
m4ci3k_sz Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 No wiesz, ja niedawno sprzedałem dwuletniego HTC desire c za 160zł a na upartego nawet za 2 stówy bym opchnął... A to przecież dużo gorszy telefon
checkmate Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Myślisz, że mniej? mój Mi2s kupiony 2 lata temu za 1200 zł dziś na allegro poszedłby za jakieś maks 250-300.. Czyli za 1/4 wartości. Note teraz jest za 800? 1/4 z 800... Haha błagam, jak chcesz się pozbyć Mi-2s za 250-300zł to ja mogę go kupić od ręki. Zanim napiszesz takie głupoty - zajrzyj może na Allegro? Na allegro używka 32gb kosztuje 766zł z przesyłką, nowy 16gb 720zł, niewiele mniej bym puścił używkę. Gdyby ceny urządzeń Xiaomi spadały do 1/4 tak jak piszesz to ludzie zamiast brać na Allegro np. Jiayu, Kazamy, ZTE, Samsungi Trendy czy inne braliby Xiaomi...
madden Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Haha błagam, jak chcesz się pozbyć Mi-2s za 250-300zł to ja mogę go kupić od ręki. Zanim napiszesz takie głupoty - zajrzyj może na Allegro? Na allegro używka 32gb kosztuje 766zł z przesyłką, nowy 16gb 720zł, niewiele mniej bym puścił używkę. Gdyby ceny urządzeń Xiaomi spadały do 1/4 tak jak piszesz to ludzie zamiast brać na Allegro np. Jiayu, Kazamy, ZTE, Samsungi Trendy czy inne braliby Xiaomi... Patrzyłem na allegro.. I jak były używki,to po mniej więcej tyle były sprzedawane. Nowego 32 kupisz za 700 zł. Xiaomi nie jest firmą znaną przeciętnemu użytkownikowi w PL i jeżeli będziesz sprzedawać poza forum, to nikt nie kupi za więcej.. Ale dobrze wiedzieć - jak będę chciał sprzedać mojego Mi2s, to się do Ciebie odezwę Wysłane z Mi2s
checkmate Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 To chyba źle patrzyłeś Nigdy za tyle nie widziałem na Allegro używek Mi-2/mi-2s, no chyba że z rozbitym ekranem albo telefon-dawca co najwyżej. Xiaomi nie jest znane dla zwykłego Kowalskiego,dlatego wymieniłem takie a nie inne telefony. Myślisz że chińskie marki kupują tylko ludzie tu z forum? Sami ludzie z telchina napędzają nieźle ruch. Oczywiście że i za więcej kupią (bo wolą przepłacić czasem na Allegro niż zamawiać samemu), w dodatku nawet jak zawyżałem cenę jakiegokolwiek Xiaomi w kilka dni to miałem 3x więcej wyświetleń i odpowiedzi niż jak sprzedawałem np. htc Desire gdy był popyt na nie... W dodatku nie wystawiałem ogłoszeń na forum, gdyż nasi koledzy by się na mnie obrazili że wystawiam w podobnej bądź wyższej cenie niż oni sami są w stanie zamówić nowe urządzenie, więc sprzedawać to właśnie poza forum a nie na forum jak piszesz. Dobra koniec spamu, w wątku który w sumie został odkopany
Rekomendowane odpowiedzi