Gargantua Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam, Gdzie znajdę pełną listę zmian dla poszczególnych aktualizacji dla telefonu Redmi 1S? Jka nie ma oficjalnej listy zmian po polsku, to może być po angielsku.
Numb Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pełnej listy nie znajdziesz nigdzie. Ewentualnie mogę wygrzebać przy następnej aktualizacji listę zmian napisaną przez testerów, która jest o wiele bardziej szczegółowa od tej Xiaomi.
Gargantua Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2014 No to super, kiedy można się spodziewać tej listy? Z tego co wiem Redmi 1S ma inny cykl wydawniczy aktualizacji niż flagowce Xiaomi. Drugie pytanko, gdzie to się pojawi? W tym temacie czy w innym miejscu?
Numb Opublikowano 9 Grudnia 2014 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Samo się nie pojawi, jedynie jak testerzy z miui.com zrobią i ja tu wrzucę. Zresztą od ostatnich aktualizacji, które były rzadkie, mało było zmienione, głównie thermal engine i zarządzanie pamięcią.
Rekomendowane odpowiedzi