Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Ostatnio zostałem posiadaczem telefonu Xiaomi mi3 i pierwsze co rzuciło mi się w oczy to straszne zużycie baterii podczas użytkowania. Zaledwie godzina wystarczyła aby sam internet i włączone wifi "żarły" ponad 15% baterii, nie mówiąc już o grach czy filmach. Gdy telefon leży zablokowany to wszystko jest OK i w ciągu nocy poziom baterii spada max o 2-3%. Myśliście że ma to jakiś związek z najnowszą wersją MIUI?

pozdrawiam

Edytowane przez jonyk
Opublikowano

Myślę, że to może mieć związek z koniunkcją sfer i plamami na Słońcu :D Mogę też zajrzeć w swoją kryształową kulę i powróżyć co tam masz włączone w swoim telefonie i co zainstalowane, bo sam nie raczyłeś podać jakiś szczegółowych danych.

• Like 1
Opublikowano

U mnie trzyma spokojnie 3 dni. 50 minutowy odcinek serialu, przy jasności od 3 do 5 (zwykle trzymam na 3, ale jak jest jakaś scena w ciemności to trochę rozjaśniam żeby było lepiej widać) to strata jakichś 3% - 4% baterii. Gdyby nie jedna gierka online, na którą poświęcam łacznie jakieś 2h dziennie to spokojnie bateria wytrzymałaby 4-5 dni. Mój brat ma Szajsunga i musi codziennie ładować. Jak na takie bebechy (szczególnie chodzi o ekran) to Xiaomi ma niezłą baterię. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...