pablitto83 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam, zamówiłem dla kobiety szkło hartowane na jej galaxy s3. Po nałożeniu, nie dość że porobiło sie sporo mikrobąbelków, to jeszcze szkło jest sporo mniejsze od ekranu. W redmi, htc m8, szkło dolega niemal do samej ramki. Jak to jest z sgs3? Czy ten tel ma wypukły ekran przy krawedziach, i dlatego jest mniejsze, czy też trafiłem lipne szkło?
Numb Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Miałem dwa podobne szkła, lewa-prawa strona były szersze, ale góra-dół tak samo. Obydwa nie przylegały w różnych miejscach...
Lalo Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ekran jest zaokrąglony. Szkło nie może być większe, bo będzie odstawac.
pablitto83 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dzięki chłopaki. To trzeba sie z tym pogodzic. Folia przylegala dobrze po calosci, i byla to tania folia.. Inna rzecz, ze pomimo iż wyczyscilem idealnie ekran, to zostały pod szklem mikrobabelki, takie smugi z babelkow. Nie da sie ich usunąć.. Tap tap
Rekomendowane odpowiedzi