karasu Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam, Mam RedMi note wersja MT6592 System HM NOTE 1 W (lcsh92_wet_jb9) / JH3CN0.0 Kernel 3.4.39 (JHDCNBA17.0) Adroid 4.2.2 Tel kupiony na alledrogo (nowy, wysyłka z polski) Chcę pograć sobie w cukierki, te od "Kinga" nazwa apki w tutule tematu. Gra się instaluje, ładnie pięknie, po odpaleniu ikonki się uruchamia, niby jest ładowanie i zanim pojawi się menu gry... wywala do pulpitu... i tak za każdym razem. Apka wisi w aktywnych aplikacjach ale jak chcę ją przywrócić to znów ładowanie i pulpit. Jakieś pomysły? Domyślam się że to wina procka albo softu który sobie z nim nie radzi Dodam jeszcze że inne apki od Kinga działają, tylko nie mają tego czegoś co stara dobra "Candy Crush Saga"
marmil85 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Właśnie sprawdziłem u siebie i działa. Pamiętam na początku miałem problem z Facebookiem i candy saga. Spróbuj zaktualizować MIUI do wersji 37 podejrzewam że pomoże.
karasu Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2014 Dzięki za radę aktualka poszła sprawnie a saga śmiga
Rekomendowane odpowiedzi