Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

mam problem z zalogowaniem się do aplikacji MiFit na telefonie (iPhone). Nie korzystałem z band'a przez około 2 miesiące, przy próbie odpalenia aplikacji poprosiło mnie o ponowne zalogowanie. Przy wielu próbach, na różne maile, numer telefonu, czy konto przez FB za każdym razem wyskakuje komunikat "konto nie istnieje". Dodam tylko że banda kupiłem w lipcu ubiegłego roku i korzystałem z niego do listopada. Wczoraj na nowo go naładowałem, działa, ale aplikacja nie pozwala mi się zalogować, tylko oferuje możliwość założenia nowego konta. A nie ukrywam, że nie chciałbym tracić swoich danych które tam miałem.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, 

mam ten sam problem. Logowanie na stronie również nic nie daje. Jakiś miesiąc temu, po wejsciu nowego regulaminu nie wyraziłam zgody, bo po klikniciu w link pojawiał się błąd i nie dało sie go przeczytać. Poskutkowalo to wylogowaniem z aplikacji. Jako że logowałam się do niej tylko raz, na początku nie pamiętałam, którego maila użyłam, Jednak po sprawdzeniu wszystkich dostałam informację, iż takie konto nie istnieje :( Założyłam testowo nowe konto, i po wylogowaniu również nie mogę się ponownie zalogować. Jest na to jakiś sposób?