Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio mój telefon został zaktualizowany do miui 10. Po aktualizacji wyskoczył mi komunikat że karta sd jest uszkodzona (nie wiem czy rzeczywiście jest, bo nie mam tego jak sprawdzić, ale wcześniej nic się z nią nie dzialo). Kiedy chcę wysłać zdjęcia przez Whatsapp wyskakuje mi komunikat wyłącz tryb pamięci masowej USB i nie dodaje zdjęcia z galerii. Nie mogę też aparatem zrobić iolejnych zdjęć, gdyż wyskakuje mi komunikat, że kończy się miejsce na nośniku pamięci masowej USB. Sprawdzałam ile wolnego miejsca jest w pamięci telefonu i jest go dużo. Pamięć wbudowana to 32GB, z czego połowa jest wolna. Dodatkowo po aktualizacji telefon zaczął mi wariowac. Wyłącza mi przeglądarkę kiedy przeglądam strony internetowe. Nie mam pojęcia jak wyłączyć tryb pamięci masowej USB. Po aktualizacji wszystko wygląda inaczej i ciężko się połapać, mam wrazenie, że ustawienia nie działają poprawnie, większość zawartości jest tylko do wyswietlenia, a nie do ustawiania czegokolwiek. Próbowałam zrobić hard reset. Zrobiłam wcześniej kopię zapasową w chmurze. Po hard resecie wszystkie problemy nadal występują. Może ktoś wie jak ponownie wgrać miui 9?