Piotr Zamerski Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam pojawił mi się taki problem że przeglądarka nie wyświetla mi obrazów dopiero po dotknięciu obrazek pojawia się. Korzystam z wersji stabilnej v5, korpus może wie co z tym zrobić? Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka
Numb Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Panel sterowania - monitor danych - oszczędzanie?
Piotr Zamerski Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Opublikowano 26 Listopada 2014 Oszczędzanie właśnie mam wyłączone Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu TapatalkaJakby ktoś miał tak głupi problem jak mój to przywrócenie wartości domyślnych pomogło i już działa jak działało, a stało mi się to chyba po podłączeniu karty pamięci bo też zmieniła mi się wtedy ścieżka zapisywanych plików o ile to możliwe? Atylko moje przypuszczenia, Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka
Numb Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi