Skocz do zawartości
  • 0

Powerbanki Xiaomi 2 generacji - różnice, który wybrać?

Pytanie

Opublikowano

Cześć, dotychczas używałem powerbanka Adata 10Ah jednak postanowił sobie radośnie zdechnąć. Teraz chcę postawić na powerbanka od Xiaomi bo jak wiadomo #xiaomilepsze, już pojawiają się newsy o 3 generacji, ale zanim trafią do sprzedaży to zdążę być bez kontaktu parę razy już dlatego chcę kupić to co jest dostępne. A że jest dostępne dużo wariantów czy ktoś jest w stanie mi udzielić informacji czym się poszczególne modele od siebie różnią - 2, 2c, 2s, 2i? Głównie zależy mi na QC 3 w obie strony. Dzięki!

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Mam dwa modele o pojemności 10000mAh: PLM03ZM z USB-C i PLM02ZM z micro USB. Pierwszy jest szerszy ale bardziej płaski i jakieś 1-2mm krótszy. Nie wiem czym różni się 02ZM od 01ZM.

2S i 2I mają dwa wyjścia ładowania, różnica jest chyba tylko w kolorze 

2C ma 20000mAh, dwa wyjścia i wejście micro USB.

Edytowane przez rock'n'rolla
  • Thanks 1
  • 0
Opublikowano

Też mam ten 20 000 mAh i jest ok. Mam go prawie 3 lata. Wszystko ładnie pracuje i nie mam z tym urządzeniem żadnego problemu. Nie wiem czy jest coś nowszego, bo mi to nie potrzebne. Generalnie dla mnie sprawdziło się super i polecam. ;-)

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • 0
Opublikowano

Haha.... default_icon_e_smile.gif

Zaraz będzie 4 lata. A sprzęt jak działał tak dalej super działa. Ogniwa trzymają bardzo dobrze i ciągle urządzonko jest sprawne. Dalej polecam ten model.

default_icon_e_biggrin.gif

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka