zswsdmo Opublikowano 28 Września 2018 Opublikowano 28 Września 2018 Witam, od polskiej premiery jestem posiadaczką Pocophone F1. Chciałabym zapytać się innych posiadaczy, czy też zauważyli jeden problem z odblokowywaniem telefonu. Bez różnicy czy odblokuje go palcem czy klasycznie po przez przycisk, to czasami po tym jak go chwilę nie używam bardzo wolno reaguje na odblokowanie. Zdarzyło mi się również to w momencie przychodzącego połączenia. Z góry dzięki za odzew
uremytoy Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 U mnie nic takiego nie ma miejsca. Za każdym razem telefon reaguje błyskawicznieWysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
dzetar Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 U mnie również nic takiego nie ma miejsca.
Naitsabes Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Błyskawicznie się odblokowuje
tomasznowak Opublikowano 14 Listopada 2018 Opublikowano 14 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi