t.bone Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Witajcie, ciekaw jest czy u siebie też zauważyliście pewien problem. Otóż, podczas instalacji aplikacji jest wszystko ok. Przy połączeniu z wifi cały proces przebiega sprawnie i szybko. Problem pojawia się przy aktualizacji niektórych aplikacji. Dziś np. mam problem, żeby zaktualizować endomondo. Operacja zaczyna się, pojawia się animowany pasek, ale nie widać żeby ściągało dane. Miał ktoś podobny problem?
keiw Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Zobacz to: http://miuipolska.pl/forum/topic/3373-problem-z-instalacją-programów-z-google-play/
t.bone Opublikowano 16 Października 2014 Autor Opublikowano 16 Października 2014 No nie do końca. Mi chodzi o wifi. Grę która ma 900 MB pobiera bez problemu, za to aktualizacja endo nie chce się odpalić...
keiw Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 To może wyczyść dane aplikacji GP i spróbuj ponownie. Wysyłane z mojego MI 3W za pomocą Tapatalk 2
t.bone Opublikowano 17 Października 2014 Autor Opublikowano 17 Października 2014 Też nie pomogło. Odinstalowałem endo i zainstalowałem ponownie. Dziwna sprawa.
Rekomendowane odpowiedzi