misza Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Witam, to mój pierwszy post, nie wiem czy wybrałem odpowiednie miejsce na forum, żeby o tym pisać. Mam problem z aplikacjami, których używałem na wszystkich poprzednich urządzeniach z androidem są to copy bubble, link bubble, control center oraz switchr . Same aplikacje działają po kliknięciu w ikonkę. Jednak od razu kiedy wyjdę z aplikacji nie widzę w przypadku dwóch pierwszych aplikacji kółek do włączenia ich z każdego miejsca (na boku ekranu powinny się znajdować kółka do "powiekszenia" aplikacji i jej używania) to samo mam z control center. Aplikacje działają w tle, ponieważ mam informacje w nottification barze, ze apka jest włączona. Na początku myślałem, że problemem jest to, że dograłem inny luncher (używam smart lanchera 2 pro) jednak odinstalowałem go i wszystko działało tak samo czyli nie działało. Wygląda na to, że te aplikacje działają ale "chowają" się pod luncherem i tu pojawia się moje pytanie, czy jest jakaś możliwość, żeby je wyciągnąć na wierzch? Nigdy nie byłem mistrzem opisywania błędów więc jest wielce prawdopodobne, że możecie tego nie zrozumieć ale z chęcią w razie pytań postaram się na nie odpowiedzieć. aha, mój telefon to redmi note 4.2 android ( mam taka wersję jaką otrzymałem z telefonem) wersja europejska z góry dziękuje za pomoc;) Edytowane 16 Października 2014 przez misza
Numb Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Panel sterowania -> Uprawnienia -> Autostart? Dodatkowo w Ustawienia -> Aplikacje -> Pokaż pop-up czy coś takiego.
misza Opublikowano 16 Października 2014 Autor Opublikowano 16 Października 2014 Panel sterowania -> Uprawnienia -> Autostart? Dodatkowo w Ustawienia -> Aplikacje -> Pokaż pop-up czy coś takiego. Dzięki bardzo! z autostarem wcześniej się bawiłem i miałem ustawione ale nie wcisnąłem pokaż pop-up w ustawieniach:)
Numb Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi