mistrzu02 Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Witam, Mam kłopot z zakupami na ww stronie. Problem jest tego typu, że chciałem zamówić telefon i zrobiłem to, ale na moim koncie pokazało się, że złożyłem zamówienie 6 razy :/. Kompletnie nie wiem co mam teraz zrobić. Czy jest jakiś sposób żeby to usunąć?? Proszę o pomoc !!!
t.bone Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Napisz do nich przez live chat. Nie powinno być problemu. Btw. chyba zbyt długo się wahałeś i zapamiętało Ci kliknięcia Btw2. Chyba niewłaściwy dział, na tego typu tematy... Edytowane 8 Października 2014 przez t.bone 1
mistrzu02 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 Nie wiedziałem, gdzie zamieścić pytanie tego typu, ponieważ robię to pierwszy raz. Ale dziękuję bardzo za odpowiedź. Spróbuję zrobić tak jak napisałeś Pomogło tak jak napisałeś . Jest już wszystko dobrze . Super ! Dzięki !
Numb Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.<br /><br /><i>Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.</i>
Rekomendowane odpowiedzi