tosshi2 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Czytałem co napisałeś. Są procesory Intel Atom, na których działa system 64bit. Ciągle generalizujesz używając choćby słowa "większość". Sam mam sprzęt na Androidzie i na Windows. Koniec tej polemiki, bo to nie o tym wątek. A czy telefony np zenfone maja atoma 64bity? Nie maja. Ja jak wiekszosc osob nie kupie tableta na windowsie 8.1 bo ten windows to jeden z najgorszych jakie stworzyl microsoft. Mam na laptopie i wiem co mowie. Nawet microsoft wie juz ze ten system to niewypal dlatego aktualizacja do Windows 9 dla posiadaczy 8 bedzie prawdopodobnie darmowa. Ostatnio czytalem nawet artykul ze deweloperzy microsoftu pracuja na 7 a nie na 8. Co do samego atoma na androidzie ludzie jak kupuja np pile do drzewa to kupuja ja zeby ciac pustaki? Jak cos nie jest przystosowane to nie bedzie dzialac tak jak powinno.
CrazyJapanese Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Akurat Windows 8.1 na tabletach i laptopach z ekranem dotykowym jest bardzo dobry...
tosshi2 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 Akurat Windows 8.1 na tabletach i laptopach z ekranem dotykowym jest bardzo dobry... Mam laptopa z ekranem dotykowym i co? Nic system to porazka. Wgralbym 7 ale tam dotyk chodzi tak sobie. Teraz czekam tylko na 9 ale w zyciu nie kupilbym tableta na windowsie jak widze jak on chodzi na laptopie.
Numb Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Mam laptopa z ekranem dotykowym i co? Nic system to porazka. Wgralbym 7 ale tam dotyk chodzi tak sobie. Teraz czekam tylko na 9 ale w zyciu nie kupilbym tableta na windowsie jak widze jak on chodzi na laptopie. Są gusta i guściki, dla mnie na przykład Win 8.1 to największy sukces, choć 8 to beznadzieja. Jak w temacie Mi4 tu też robi się OT. Załóżcie temat w HydeParku i dyskutujcie
keiw Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Mam laptopa Sony oryginalnie z Win 7 i tablet, o którym pisałem, oryginalnie z 8.1. Uważam, że Win8 był skopany, ale Win 8.1 działa na tablecie bardzo dobrze. Brakowało mi jedynie Start jak w Win7 więc mam zainstalowane Classic Shell. Najbardziej skopany to był Windows Me Nikt nikogo nie zmusza do zakupu określonego sprzętu, dotyczy to też Redmi 1S. Ja zapoznałem się z bolączkami tego telefonu i biorąc pod uwagę jego cenę, wsparcie i komponenty (w tym MIUI i Root) podjąłem decyzję o zakupie - odrzuciłem wybór Sony M2. Co by nie było z zakupu jestem zadowolony, a właściwie córka jest zadowolona, bo to docelowo dla niej sprzęt.
eXclusive Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 A ja myślałem że to wątek o nadchodzącej wersji "preview" 10 preview.windows.com
Rekomendowane odpowiedzi