Cake Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 mi2s 4.9.12 Aplikacje same z siebie sie minimalizują. Nie tylko te pobrane z google play ale też telefon czy apka ustawień. Dzieje się to randomowo, czasami zminimalizuje po minucie a czasami juz po sekundzie i nie idzie z tym nic zrobić ;/
Ari93 Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Bedac na jakims pulpicie nie glownym tez randomowo przerzuca do glownego? Jesli tak to cos z przyciskiem domku nie ten teges... Moze brudny i sam sie klika?
Cake Opublikowano 25 Września 2014 Autor Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Tzn sam pulpit bez włączonej apki? Nie zauważyłem czegoś takiego Edytowane 25 Września 2014 przez Cake
Cake Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) 39 stable Aplikacja poczty sama się zamyka sekunde po otwarciu W ustawieniach nie można wybrać bateria bo wywala. Bardzo zależy mi na apce poczty. Ktoś wie jak temu zaradzić? Ok poczta uratowana Edytowane 4 Października 2014 przez Cake
Ari93 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 a jak ja uratowales? i po wejsciu w baterie dalej wywala? generalnie najlepszym pomyslem bedzie zrobienie pelnej kopii miui i full wipe...
Cake Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 Full wipe robiłem już dziesiątki razy po tym jak telefon lapal resety co 5min na wersjach dev. Wystarczyło usunąć dane poczty, ale ustawienia baterii nadal wywalaja
Ari93 Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 nawet swiezo po wipie juz wywalaly? aktualizacje pobierales? moze cos sie zle pobralo i przez to Ci caly czas wywala... dziwna sprawa
Cake Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 I tak jest już dobrze wcześniej każdą apke wysypywalo XD
Rekomendowane odpowiedzi