Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć

Kiedyś przestawiłem kilka aplikacji w autostarcie i od tego czasu zaczął mi się 'ładować pulpit'.

Klikam jakąś apkę, chce przejść na pulpit główny i łaaaaaaaaaaduje mi pulpit...

Przywróciłem system do 'zera' i nadal mam taki objaw, czy możecie mi powiedzieć, co powinienem dodać do tego autostartu bym nie miał 'ładowania pulpitu' ?

Telefon szybki, a przez moje grzebanie 'dogrywa' :) Przy okazji, jak to jest, że zaznaczyłem by telefon przywrócił się do stanu początkowego, a mnóstwo ustawień zostało ?

jeżeli dobrze widzę, to dogrywa mi 'kalendarz', który mam na głównym pulpicie, jak go dodać ?

Chyba, że to nie o autostart chodzi, trochę zgaduję :)

Dziękuję za pomoc

pozdrowienia

Robert

Edytowane przez Robert
Opublikowano (edytowane)

aplikacje systemowe chyba maja domyslnie zezwolenie na autostart ale skoro co kazde wyjscie na pulpit masz wczytywanie to cos z ramem jest nie tak, inne aplikacje Ci dzialaja w porzadku? zapchac 2gb ramu tak zeby sie za kazdym razem launcher ladowal... do tego domyslnie chyba jest wlaczone "pozostaw w pamieci" to juz wgl chyba nie mozliwe

ew wlacz kalendarz, wyjdz z niego, przytrzymaj home zeby wlaczyc menedzer zadan i przeciagnij kalendarz na dol zeby go zablokowac to sie nie bedzie sam zamykal gdy ramu zabraknie ale raczej to nie od tego

wejdz w ustawienia/aplikacje/pracują i zobacz co Ci najwiecej pamieci pozera, mi po powiedzmy tygodniu-dwoch od ostatniego restartu ram sie zapycha i zamiast max wolne 1,2gb mam np 600mb co juz staje sie widoczne i troche denerwujace bo ubija mi przegladarke np ;p ale od kad mam telefon nigdy mi sie sam z siebie launcher nie wczytywal od nowa...

Edytowane przez Ari93
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...