Abees Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Kupiłem ojcu ten telefon i zaraz jak był nowy po może 2 tygodniach stwierdziłem że uruchomię ojcu aktualizację oprogramowania która wyświetlała się do pobrania już po wyjęciu urządzenia z pudełka. Aktualizacja przebiegła bez żadnych zakłóceń. Niestety jakieś 3 dni później jak ojciec podłączył tel do ładowania wieczorem to rankiem zastał rozładowany telefon no i zaczęły się problemy. Telefon wogóle nie chciał się ładować. Po 3 dniach jak podłączyłem rozładowany telefon to naładował się jakby nigdy nic do pełna. Na wszelki wypadek przywróciłem telefon do ustawień fabrycznych. Niestety w chwili obecnej jak podłączy się rozładowany telefon ~15% do ładowania to ładuje ale jak tylko włączy się wyświetlacz aby np odebrać sms to już później ładowanie zostaje przerwane i nic nie jest w stanie go przywrócić (odłączanie i podłączanie na nowo ładowarki nie daje żadnego efektu). Bezpiecznie naładować da się go tylko kiedy jest wyłączony. Dodatkowo dodam jeszcze że mimo że ojciec nie ma poinstalowanych żadnych aplikacji to bateria trzyma mu raz 4 dni a innym razem ledwo 2 dni. Da się coś z tym zrobić? Prawdę mówiąc liczę że po następnej aktualizacji systemu może problem sam się rozwiąże. Niestety nic nie widać na horyzoncie
ohara Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Jaką masz wersję miui, na telefonie żony mam 9.6.2.0 i żadnych problemów, jeśli masz gwarancję to oddaj na serwis.
Rekomendowane odpowiedzi